// Friday Inspiration

5 TING DU SKAL HAVE MED PÅ FESTIVAL

Skærmbillede 2016-04-13 kl. 12.43.55

 

 

Er det første gang, du skal på festival, eller har du prøvet det op til flere gange? Ligemeget hvad, er disse fem ting et musthave og du ved det!!


 

1. Solcreme: FORHÅBENTLIG er det okay vejr i den tid, du er på festival, og så bliver der brug for solcremen. Sidste gang jeg var på Roskilde Festival, skinnede solen dagen lang og der blev brugt masser af solcreme i den uge. Du er på festival og det behøver derfor ikke at være den helt dyre af slagsen, det skal bare være en, som kan proppes i både ansigtet og på skuldrene.

2. Ansigts wipes: ansigts wipes + intimservietter, yes intimservietter! Der er faktisk ikke så meget andet at sige til dette, for du ved jo nok godt selv, hvad du skal bruge intimservietter til..

3. Engangskamera: Dette synes jeg, næsten er det vigtigeste, da du kan få nogle gode grin efter festivalen, når du har fået dine billeder fremkaldt. Det behøver selvfølgelig heller ikke at være det dyre og fancy kamera, som er vist ovenfor, det kan være det helt simple engangskamera, hvilket også tager dejlige billeder.

4. Bæltetaske: Ja, det er super nødvendigt, medmindre du har tænkt dig at hustle drinks fra alle de søde festivals fyrer – så drop pungen og let lose ma garl!

5. Ørepropper: Gør dig selv den tjeneste at købe ørepropper til de få gange, du rent faktisk sover. Det er guld værd! Af en eller anden grund, er man altid så uheldig at Techno fyrene har placeret deres camp lige ved siden af dit telt.

 


 photo FOslashLGOSPAringBLOGLOVIN_zps9655ab5f.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Friday Inspiration