Docs & skaterskirt

A library is a hospital for the mind

IMG_9123IMG_1210IMG_1223

Jeg elsker søndage som denne, eller elsker og elsker, det er vel så meget sagt. Ingen elsker vel at føle sig smadret efter feriens strabadser og at vide at dagen efter søndag, er mandag. Men jeg udnytter den i hvert fald på bedst mulige måde, nemlig under dynen med en god bog.

Skriv en kommentar

 • De er så fantastiske de bøger!
  Jeg har skrevet en lille bloganbefaling til jer 🙂
  http://magazine.trendsales.dk/blogs/kristina-young/2014/1/5/blog-crush-another-me

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er helt vild med jeres blog!

  Jeg skal til at lave mit værelse om, og jeg tænkte om i ikke kunne tage nogle billeder af jeres værelser. Mangler nemlig inspiration, og i har nemlig en fed tøj stil! Så i har sikkert også nogle fede værelser! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du er altså bare for sej, Kristina! Hvor er det fint, mange tak! 🙂 Btw, jeg så enig med dig i, at bøgerne er så pokkers gode!

  Tak for de søde ord. Billeder af vores værelser, vil komme snarest muligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Docs & skaterskirt