ANBEFALING // DR1 DOKUMENTAR: BØRNENE PÅ PSYK

Weekend in Amsterdam

desktop50

desktop51
desktop52
Hey girls! Sidste uge var jeg en lille tur i Amsterdam – så I skal selvfølgelig ikke snydes for lidt stemningsbilleder fra min kamerarulle. Jeg var afsted med min familie, hvilket var rigtig hyggeligt nu, hvor jeg er flyttet til København og min lillesøster er på efterskole, så det er ganske sjældent vi ser hinanden og er sammen. Det var mit første visit i byen, men jeg kunne da sagtens komme tilbage! De skæve huse, alle kanalerne og tulipanerne (grundet årstiden) har jo bare sin egen charme!

De to bedste oplevelser på turen var først og fremmest sejltur på kanalerne. Vi havde booket vores egen båd med “kaptajn” og så sejlede vi ellers rundt et par timer. Man kan selvfølgelig også tage med turistbådene – det tror jeg helt sikkert også er en fin oplevelse. Derudover var vi også oppe i “A’dam Tower” som tilbyder en fin restaurent, bar og terrasse med et lækkert view udover byen, hvor vi sluttede vores tur inden vi skulle mod lufthavnen.

skaermbillede-2016-03-04-kl-15-49-17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANBEFALING // DR1 DOKUMENTAR: BØRNENE PÅ PSYK