Lately on tumblr

Birthday gifts

 photo m_zps7deb0b8f.jpg photo Desktop15_zpsea396c75.jpg photo kk_zps9137009d.jpg photo 20150201-160837_zps9e5036f4.jpg

Hey girls! Håber I har fået en god start på ugen? – Det har jeg i hvert fald.  Jeg lyver ikke når jeg siger, at januar har været én stor fødselsdag for mig, i anledning af, at jeg rundede de 18 i fredags  (én af de få fordele ved at være skilsmissebarn) så nu ser jeg frem til en weekend uden de store planer. Ikke desto mindre blev det hele sluttet af i lørdags, hvor jeg holdte en stor privatfest sammen med min gode ven Frederik – en fantastisk vellykket og fuld aften.  Måske så I billeder fra aftnen på vores instagram lige her?

Ovenstående billeder er et udpluk af nogle af mine fødselsdagsgaver. Jeg fik bl.a. en cool højtaler fra B&O – jeg kan love jer for, at mine veninder og jeg fik den prøvet af lørdag aften(!!!!) Jeg må også lige fremhæve ringen fra Tom Wood, som længe har været på ønskelisten. Jeg fik den ikke af hvem som helst, men af mine to skønne veninder Andrea & Thea, der vækkede mig med sang og flag i fredags. Deres plan med ringen er så, at mit forbogstav skal indgraveres på toppen, og så skal der laves et A og et T indeni. Glæder mig til at vise jer det endelige resultat. Jubbiii er så lykkelig for den! – og ikke mindst alle de andre fantastiske gaver og kort jeg har fået.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately on tumblr