Måske det kan blive til en tradition? // Nytårs outfit

Bloggers Delights 5-års Fødselsdagsfest

 photo Desktop2_zpsai4nm74t.jpg photo Desktop4_zps53jul9zf.jpg photo Desktop3_zpsrjoq1wm8.jpg photo Desktop2_zpsu2raqtnn.jpg

Så er vi landet igen efter en helt fantastisk weekend i København; En tur vi har set frem til rigtig længe, eftersom vi var inviteret til Bloggers Delights 5 års fødselsdagsfest. Selvom der er langt for fire piger, som kommer fra Jylland, pakkede vi en masse kjoler i Nannas lille bil og kørte mod Kbh efter skole i fredags. Lørdag startede allerede ud med fest fra morgnen af, da vi skulle fejre Marias 19-års fødselsdag! Derefter smuttede vi ind på Strøget, hvor vi shoppede og spiste burgers inden vi smuttede tilbage i lejligheden for at gøre os klar til den store gallafest på Radisson Blu Hotel.

Ovenfor ses en masse skønne stemningsbilleder – og hold nu op, for en aften! Der var ikke noget at sætte en finger på; maden var lige i skabet, selskabet var skønt og det var skide fedt at få lov at møde så mange bloggere fra netværket. Efter festen gik turen til afterparty på ZEN, hvor vi dansede til vores ømme fødder ikke kunne mere (bogstaveligt talt). Det var alt i alt et fantastisk arrangement, og en weekend vi sent glemmer!

Hvis I har lyst til at se flere billeder fra festen kan i finde dem lige her & herMartinaBee & Victor Jones fortjener lige en high-five for alle de fine billeder!!

Vi kan love jer, at det ikke var en blogger-fest for sjovt… der blev taget SÅ mange billeder!

 photo FOslashLGOSPAringBLOGLOVIN_zps9655ab5f.jpg

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske det kan blive til en tradition? // Nytårs outfit