3 days in Copenhagen

Bolig ønsker

 photo Wishes_zps5kjtdhpv.jpg

1. Plakat // 2Bodylotion MERAKI // 3. Håndcreme MERAKI // 4. Lyngby vase // 5. Rullebord fra Ellos // 6. Sengetøj fra Ellos // 7. Elefant fra Kay Bojesen // 8. Strap mirror fra HAY

Sommeren i Danmark er godt nok ikke noget at råbe hurra for lige nu! På denne tid af året burde listen af ønsker byde på lækre sommer items, men vejret er jo mere til at være indenfor lige pt. Det afspejler sig i mine ønsker. Jeg drømmer især om det sorte rullebord fra Ellos, som jeg vil dekorere med nogle grønne planter, nogle magasiner og min samling af Royal Copenhagen. Rullebordet er ovenikøbet til en fornuftig pris, og det er jo ikke helt uden betydning.
Min sommerferie må vente lidt, for jeg skal nemlig arbejde en stor del af sommeren. Men det er helt okay, for sidst på sommeren smutter jeg nemlig syd på med en af mine bedste veninder og jeg glæder mig helt vildt! Hvad laver I i dette vejr?

Dette indlæg indeholder affiliate links

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-09 kl. 17.28.00_zpsj6lml3b6.png

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 days in Copenhagen