Copenhagen Fashion Week - Outfit

Copenhagen Fashion Week – Outfit

 photo 20140809-19584131_zpse84b9c54.jpg photo 20140809-1958411_zpsa65b3025.jpg Pels: Stine Goya //Jeans:Dr. Denim // Croptop:Won Hundred// Clutch:Wood Wood // Støvler: Dr. Martens // Smykker: &Other Stories og Jane König

Lige et kig på mit outfit fra torsdag aften, hvor vi som bekendt var til Asger Juel Larsen showet. Jeg havde valgt et meget “sikkert” outfit, med favoritter jeg bare ved fugerer: Ripped jeans, croptop og docs. Dog er pelsen et helt nyt køb fra Stine Goya, så med den følte jeg ikke rigtig jeg behøvede andet, for at føle mig lidt “dressed-up”, og selvom vi blot befinder os i august var den egentlig okay at have på, da det blev køligere hen ad aftnen.

I dag har jeg haft min første skoledag efter en alt for kort og fantastisk sommerferie fyldt med gode oplevelser. Det betyder også, at jeg er startet i 2.g så det bliver spændende at se, hvad dette år bringer… selvfølgelig udover et par (eller tusind..) sure afleveringer! Men hvertfald håber jeg også I er kommet godt igang efter ferien, hvorend det må være!

 

2 kommentarer

 • Det jeg elsker, ved denne blog er det, at I allesammen er så ens hvad angår stil og skrivemåde, men alligevel så forskellige(!) Det er det der er med til, at gøre jeres blog overskuelig, sammenhængende og helt klart værd, at læse.
  Jeg har snart fulgt med fra starten, og gør det stadig med glæde! Et par rosende ord herfra!

  Btw. er så vild med den pels, jeg leder selv efter den perfekte, dog med blandede følelser. Elsker det elegante og rå i outfittet.

  xxx
  emiliecberg.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tusind tak for din kommentar Emilie, hvor er det fedt at høre! Alle dine observeringer er netop, hvad vi ønsker at udtrykke gennem Another Me:-) Og fedt at høre du har fulgt med fra starten, det sætter vi pris på!

   Jeg er også enormt glad for min pels, men forstår godt din tanke. Håber du finder den “perfekte” på et tidspunkt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week - Outfit