Streetstyle - Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week – Outfit

 photo Desktop32_zps93b09344.jpg
 photo Desktop33_zps2aee54b6.jpg

Sweatshirt: Adidas // Tee: Urban Outfitters // Bh: Urban Outfitters // Smykker: Maria Black & secondhand // Nederdel: Just Female // Sko: Buffaloes.

Så er jeg også hjemme fra Copenhagen Fashion Week. Og puha, hvor var det fedt! Ovenfor kan I se det outfit jeg havde på til Asger Juel Larsen modeshowet, hvilket bare var mega fedt, med en masse interessante mennesker.
Alt i alt havde vi en mega fed tur alle 4. Dog er det skønt at være hjemme i lillebitte Sørvad endnu engang. Tro det eller ej, man kan sagtens savne det!
I går hed det første skoledag som 2 års, hvilket jeg ikke helt har været forberedt på, da jeg virkelig bare har nydt ferien, og sagtens kunne bruge mere af den. Nu tror jeg, at jeg vil følge Stinnes ide, og rydde op, da jeg heller ikke kan gå på mit gulv haha.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streetstyle - Copenhagen Fashion Week