Mallorca

Favorit Instagrams

Hey girls! Disse dage går jeg, og er totalt inspirationsløs. Jeg har ingen ide om, hvad jeg skal iføre mig, og tilbringer så derfor det meste af min tid i sengen..
Men når jeg ingen inspiration har, plejer jeg at gå på instagram. Jeg har her samlet 3 af mine favorit instragrams, som altid giver mig en masse inspiration. Enjoy!

 photo amandabugge_zps40e3a70c.jpg
amandabugge har en mega lækker instagram, fyldt med alt for lækre billeder. Udover hendes cool stil, er hun også fantastisk smuk. Og så kan jeg simpelthen ikke andet end elske hendes dejlige lille hund! Amanda har også en blog, som kan ses HER

 photo ladiesthing_zps9f6d23ce.jpg
Ladiesthing er for mig en tumblr på instagram. Jeg kender ikke ejeren bag, men hun er skide dygtig til at finde lækre billeder, som bare altid rammer plet. Som I nok godt kan regne ud, er den spækket med en masse lækre ‘ladiesthings’ såsom lækre outfits, smukke damer og fantastiske mærker.

 photo moniquekanstrup_zps9d79815d.jpg
moniquekanstrup har en vildt inspirerende instagram. Hun har en helt fantastisk gaderope, med nogle af verdens lækreste sneakers, ifølge mig. Hun lever det lækre liv, med masser af ferie og solbadning som jeg længe kunne sidde og drømme om.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mallorca