Outfit from Spain

Ganni sandaler og sommer i DK

 photo Ganni_zpsjm9nqh9x.jpg

Sandaler: Ganni (similar)

Da jeg fyldte 20, købte jeg disse lækre Ganni sandaler (yes, jeg giver mig selv gaver), og jeg har virkelig levet i dem, da vejret var lækkert. Lige nu synes jeg ikke at vejret er så perfekt til dem, men jeg håber, at det bliver bedre!

Jeg har været så ualmindelig heldig (mærk ironien), at jeg skal tilbringe min sommer i DK. Jeg skal ikke til noget varmt land, og det er jeg ærlig talt lidt træt af. Jeg elsker Danmark, og vil hellere end gerne tilbringe min sommer her, HVIS vejret altså er godt.. hvilket det jo overhovedet ikke er lige nu. Jeg skal i stedet arbejde, hvilket er lækkert nok, for jeg elsker min arbejdsplads og så får jeg selvfølgelig lidt ekstra cash. Derudover tager jeg en uge til København med mine forældre, søster og måske en veninde. Vi skal bare hygge, spise lækker mad, besøge tivoli og forskellige museer, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg håber vejret bliver lidt bedre, så jeg kan få brugt min nye bikini fra mit sidste indlæg.

Dette indlæg indeholder affiliate links

 photo 10720987_10204267446039466_178987233_n_zpsbaef004e.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit from Spain