Just ordered

Goodiebox love part 2

opdateret-for-nylig8
Hey piger! Så er det er blevet tid til anden runde, hvor Emma og jeg tester en goodiebox. Vi har lige som sidste gang valgt vores favoritter ud fra denne januar-edition.

Til de af jer som ikke kender konceptet, er goodiebox en månedlig service, hvor man får en pakke leveret med fem til syv forskellige skønhedsprodukter og testere. Et medlemskab hos goodiebox koster 159,- pr. måned, inkl. forsendelse. Æskerne, som de bliver sendt i, er så fine og lige til at gemme! I kan tilmelde jer og læse mere her.

I denne måned var der disse syv produkter med:

ÊTRE BELLE SHEET MASK

GOSH OVERNIGHT PRIMER OIL ESSENCE

INVISIBOBBLE THE TRACELESS HAIR RING

LOOK LIPS LIPGLOSS

NIVEAU ESSENTIALS FACIAL CLEANSING WIPES

NATURA SIBERICA OBLEPIKHA HAND CREME

BALANCE ME TINTED WONDER EYE CREME

Emmas favorit: Håndcreme fra Oblepika
Håndcremen har en helt fantastisk duft og er rigtig blødgørende. Det fede ved den er også, at den er perfekt til lige at have med i tasken her henover de kolde dage, hvor hænderne er ekstra tørre. Efter jeg er begyndt at arbejde i vuggestue er mine hænder også ret udsatte, da jeg spritter og vasker hænder oftere end før. Derfor er en god håndcreme blevet et must-have i min taske og denne her kan varmt anbefales.

Stinnes favoritter: Gosh Overnight Primer Oil & Hydra Power sæt
Gosh’ overnight primer oil overraskede mig personligt rigtig meget. Den er super lækker og nem at have med at gøre. Den er ikke alt for fedtet og dagen efter føles huden simpelthen så lækker. Jeg synes faktisk også, at jeg mærkede en forskel da jeg skulle tage make up på om morgnen – selvfølgelig en positiv forskel, haha!

Hydra Power 3-step face care sættet (den jeg har på på billedet) – Jeg kunne godt lide denne maske da der var tre steps i og ikke bare én maske for sig selv. Det fik det til at føles som lidt mere “avanceret” og dybdegående end “bare” at proppe en maske i ansigtet. Masken skal sidde på i 15-20 min, så det er heller ikke alt for tidskrævende – hvilket passer mig perfekt. Ain’t nobody got time for all that!

Du kan få et Goodiebox abonnement lige HER!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered