Har du Tradono? // ses vi i Århus?

Goodiebox love

goodiebox

Hej piger. Forleden modtog Stinne og jeg hver en goodiebox med seks lækre produkter. Til de af jer som ikke kender konceptet, er goodiebox en månedlig service, hvor man får en pakke leveret med fem til syv forskellige skønhedsprodukter og testere. Et medlemskab hos goodiebox koster 159,- pr. måned, inkl. forsendelse. Æskerne, som de bliver sendt i, er så fine og lige til at gemme! I kan tilmelde jer og læse mere her.

I denne måned var der disse seks produkter med:
Emite: “Lip & Cheek Tint”.
Maria Nila: “Finishing Spray”.
Nuori: “Lip Treat”.
Kenny Anker Brows: Tweeze the Brow”.
Nivea: “Silk Mousse Cream Care Showergel”.
Appeal 4: “Glass Nail File”.

De to førstnævnte produkter er vores favoritter og vi vil derfor lige knytte en kommentar til:

Min absolutte favorit er “Finishing Spray” fra Maria Nila. Den fungerer lidt som en “alt-i-en-spray”. Den kan nemlig både anvendes som varmebeskyttelse, samtidigt med at den skaber volumen. Jeg bruger den både før og efter, jeg anvender varmeredskaber i mit hår. Udover at den dufter skønt, er produkterne fra Maria Nila 100 % veganske.

En anden nævneværdig ting i goodieboxen er altså pincettet fra Kenny Anker Brows, og dette ved jeg Stinne er enig i! Jeg ved godt, at et pincet bare er et pincet, men jeg synes faktisk at dette pincet gør det godt. For mig er det essentielt, at den har godt fat i hårstråene. Især fordi jeg det meste af døgnet har en fugtighedscreme i ansigtet, som godt kan gøre brynene lidt glatte og svære at fange med et pincet. Men her skal Kenny Anker Brows lige have thumps up!

Stinnes favorit er “Lip & Cheep Tint” fra Emite, som er super let at påføre og føles meget behagelig på læberne. Når man har en rigtig læbestift på, retter man i løbet af dagen ofte på den for, at den sidder spot on. Det skal man ikke her – Du kan slet ikke mærke, at du har den på, hvilket er et kæmpe plus for mig! Derudover har jeg brugt den på kinderne de dage, hvor jeg har haft brug for at se lidt mere frisk ud. Til hverdag bruger jeg ofte solskinspudder, men lidt variation skader vel ikke?

 

Indlægget er sponsoreret

skaermbillede-2016-03-04-kl-15-49-17

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du Tradono? // ses vi i Århus?