OUTFIT // ELSK

Goodiebox on the go

desktop56
Hey girls! Det er blevet tid til at kigge på indholdet fra denne måneds goodiebox. Det er altid spændende, hvad man modtager når man ikke kender indholdet af pakken før man åbner! Efter at have testet produkterne fra denne måned blev Emma og jeg hurtigt enige om et gennemgående tema/fordel ved boksen – de fleste produkter passer nemlig rigtig godt til at have med sig på farten i tasken til et hurtigt “touch up”. Den lille læbestift fra NYX udgør et godt kit sammen med liplineren og highligteren, hvis du lige har brug for en hurtig opfriskning inden byen med lidt farve til læberne og fokus til kindbenene.
En af Emmas udvalgte favoritter fra aprilboksen er også Gradual Tan Mist fra James Read, som giver en lille smule glød. Men udover at den giver en fin lille glød i løbet af dagen, så er den også fugtgivende. Den lille størrelse gør den nem lige at have med i tasken, så man kan friske op i løbet af dagen. Emma synes ofte, at selvbrunere kan lugte grimt, men James Read sprayen dufter skønt og smitter ikke af på sengetøj eller tøj. Den er genial!

En anden favorit er ansigtolien, som Emma egentligt har været glad for at bruge natten over, så huden er gennemfugtet om morgenen. Selvom det måske er lidt frås, har jeg også brugt olien til mine albuer, når jeg har været på farten. Jeg elsker produkter som har mere end én måde at anvende dem på.

skaermbillede-2016-03-04-kl-15-49-17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // ELSK