Embryolisse Lait-Crème Concentré

Goodiebox – The big five

mmdesktop36

Hey girls! Februar er snart ved at nå til ende og dermed er det tid til, at I får et lille kig på denne måneds goodiebox samt en lille kommentar om vores indtryk efter at have testet produkterne. Til jer, der ikke kender goodiebox er det kort fortalt et abbonoment, hvor du hver måned modtager denne her goodiebox med 5-7 forskellige beatyprodukter i forskellige størrelser. Den pågældende box har typisk et tema og i februar var det fødselsdag  i anledning af goodiebox fem års jubilæum. OG dette måneds tema er netop, hvad konceptet handler om; at kaste lidt glimmer udover hverdagen og forkæle sig selv. Dét er netop, hvad vi er begejstrerede for ved goodiebox – at vi hver måned kan glæde os over at modtage denne her boks samt overraskelsesmoentet i, at vi ikke ved, hvad der venter. Det er de små glæder, der tæller ikke?

Hvis vi kigger lidt nærmere på produkterne i februarboksen indeholdt den kun full-size produkter. Emma og jeg har testet dem henover weekenden så vi kunne dele vores oplevelser for de forskellige produkter med jer:

Øjenskyggepalette fra Sleek Make-up & børste 
EMMA: Det første produkt jeg lagde mærke til i goodieboxen var helt klart denne øjenskyggepalette med 12 forskellige nuancer. Jeg er normalt ikke den store fan af øjenskygge, da jeg i min hverdag foretrækker et mere naturligt look og jeg så vidt muligt forsøger at passe lidt på min hud. Jeg synes også, at det kan være bøvlet med at rode efter flere forskellige øjenskygger i makeuptasken for at få sammensat det helt rigtige look. Men med dette produkt er det bare super nemt, fordi alle farverne er samlet i en palette. Der er både mulighed for at lave et naturligt look med de lyse jordfarver, men også et mere intenst look med de mørkere nuancer. Øjenskyggerne holder godt og drysser ikke, hvilket er essentielt for mig. Børsten som følger i boxen med er velegnet til at blende med for at få det her helt naturlige look, som jeg er vild med.

Heavy Body Sugaring
MARIA: Ret cool, at denne her var med eftersom det netop er sådan et produkt jeg aldrig smider penge efter fordi jeg har dårlig erfaring med hjemmevoksning. Jeg fik afprøvet denne voksmetode med sugaring i weekenden og overall synes jeg det var en positiv oplevelse – og hvem vil ikke gerne være hårfri i fire uger? Det forventer jeg i hvert fald mine armhuler er nu! Med lidt tålmodighed blev jeg hårfri – men det er bestemt noget, der kræver øvelse og jeg fik selvfølgelig også brændt mig rimelig voldsomt eftersom jeg var lidt for huritig og havde opvarmet voksen en tand for meget. Udover dét er denne voksmetode med sugaring dog en mindre smertefuld oplevelse end f.eks. alindelig voksstrips fra VEET som jeg tidligere har prøvet kræfter med.

Emite makeup diamond creme
MARIA:Super fin lille creme, der er multifunktionel eftersom den både kan anvendes på læberne som en skinnede pomade eller som highlighter. Den praktiske lille størrelse gør at den er god at have med på farten i tasken.

UNANI dermo Defense Face Mask
Jeg har brugt denne maske et par gange nu og jeg er kæmpe fan. Det jeg godt kan lide ved masken er, at man både kan bruge den om aftenen, inden man skal i seng, men den er også velegnet til at ligge inden man ligger makeup om morgenen. Den fugter nemlig og giver en frisk følelse!

Sponsoreret af Noise PR & Goodiebox

skaermbillede-2016-03-04-kl-15-49-17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Embryolisse Lait-Crème Concentré