Recommending: YES TO

Growing up

 photo Desktop18_zpsov3rthgy.jpg

En meget frustreret Nanna 

Jeg er begyndt at tænke lidt. Jeg nærmer mig så snart de 19 år. Dette betyder også, at jeg kun har 1 år tilbage som teenager. Og det skræmmer mig enormt meget. Jeg har haft masser af tid til at tænke, over hvad jeg vil, men jeg aner det ikke. Det er så skræmmende tæt på, og jeg er bange. Bange for ikke at vide hvad jeg vil, vælge det forkerte studie og få de forkerte karakterer. Jeg ved godt, at jeg kun er på vej ud af 2 år på handelsgymnasiet, men det hele er så overvældende. Hvad sker der så? Hvad skal alle de andre? vores veje skilles, og vil et venskab holde til det? We don’t know…
Jeg har ingen ide om hvad jeg vil. Jeg ved knapt nok, hvad jeg skal have på i morgen, så hvordan skal jeg kunne tage stilling til, hvad jeg vil i min fremtid? Der bliver jo krævet en hel masse af os, og bægeret flyder sgu over på et tidspunkt. Snakken går hele tiden på DHO-opgaver, karakterer og eksaminer. Det er skræmmende. Og jeg håber jeg ikke er alene. Kan vi ikke bare danse lidt mere på diskoteket og kysse med ham den søde? Behøver der ske mere? Hm… Jeg har brug for et wake-up call, der fortæller mig hvad jeg skal. Dette er jo uudholdeligt.

 photo 10720987_10204267446039466_178987233_n_zpsbaef004e.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recommending: YES TO