All White

Hair basics

 photo Skaeligrmbillede-2014-06-08-kl-1524091_zps2d8fc262.png Her får I lige otte af mine basic favoritter til håret. Jeg har af natur ret tyndt og fint hår, så det bliver aldrig helt vildt stort og fyldigt, men ikke desto mindre skal det jo plejes. Jeg holder mig mest til de billigere produkter, let’s just face it, en shampoo til 300 kroner kan altså ikke udrette mirakler. Så har jeg hvertfald købt den forkerte.. Men hvertfald er disse otte produkter både (nogenlunde) billige og gode!!

1.Glattejern fra GHD – Jeg bruger den ikke så ofte, men vi ejer vel alle sådan en sag!? Den fungerer som den skal og så er min lyserød – What’s not to love!?

2. Touperingsbørste fra GHD – En super smart børste, som fungerer skånsomt til toupering af håret.

3. Saltvandsspray – Bruges til at skabe et hint af “beach-look”, f.eks. i let krøllet hår.

4. Hårpudder fra Swartzkopf – Er skabt til at give lidt volumen til håret. Man drysser hårpudder direkte på ved hårrødderne, og så reder man håret, føntørrer det – eller lader det være. Min favorit er denne fra OSIS+ serien.

5. Hårolie fra L’Oreal – Jeg har endnu ikke prøvet andre end denne, men den gør både spidserne blødere og sundere at se på. Desuden er den også billig og drøj i brug!

6. Balsamspray – Hvis du som mig hader filtret hår f.eks. efter et bad, er denne perfekt til at klare de værste sammenfiltringer. En balsamspray behøver ikke koste en formue, og min favorit denne fra Matas, som indeholder minimum af alle mulige trælse stoffer.

7. Volumespray fra Redken – Dette er et af de lidt dyrere produkter, men den virker godt som en “tør” hÃ¥rspray i fint hår, derudover giver den også en flot struktur. Det holder ikke hele dagen, men det er flot så længe.

8. Hårspray fra TRESemmé - Denne er min absolutte favorit, og jeg køber den igen og igen. Den skaber hold og fikserer. Jeg er især glad for den, da den er god til at nedlægge små fimrehår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All White