Outfit for New Years

Hvordan skal min krop se ud?

 photo kroppen_zpsndiydub3.jpg photo kroppen1_zpsngdwbl9m.jpgVi er nu kommet godt ind i det nye år og for mit vedkommende brugte jeg de første to dage med en god omgang tømmermænd. Nytår sætter fokus på en ny start og alle vores (undskyld mit sprog) forbandede nytårsfortsæt. Vi taler alle om dem, og for de fleste har motion og den ideelle krop en stor del plads i folks nytårfortsæt. Jeg træner regelmæssigt, dog har jeg holdt en pause i et stykke tid, pga SSO og (let’s be honest) ren dovenskab. Jeg kan selvfølgelig mærke på mine mavemuskler og numse, at der har været mangel på træning, men mest af alt kan jeg mærke det på mit humør. Vi ved jo alle at man bliver glad af at løbe, styrketræne, osv. og jeg er bestemt en af dem.
Hvis jeg endelig skal har have et nytårsfortsæt, er det vel tildels også at begynde med at træne igen, men kun for at få det bedre i mit sind, for ja, jeg er faktisk helt tilfreds med min krop. Jo, jeg kunne da godt have nogle større bryster, en mere fyldig numse, en større overlæbe og en mere kvindelig talje. Jeg har dog lært at være tilfreds, jeg ved ikke om det er pga. at jeg bliver ældre, og mere rolig og tilpas i min krop, eller hvad det er. Jeg har også altid været så heldig, at jeg aldrig har set kroppen og nøgenhed som noget seksuelt, men mere som noget meget smukt og brugbart. Jeg ser kroppen som et redskab til at udtrykke sine dybeste følelser, hvilket jeg har brugt det mest af mit liv på, igennem dansen. Hvis nogen af jer følger min instagram, har I også tidligere kunne se at nøgenhed for mig, ikke har været et tabu på nogen måder. Mit syn på kroppen er ikke alles syn og mine billeder (nogen er vist ovenover) har derved givet nogle bagslag, som jeg vel egentlig godt vidste ville komme, men i sidste ende var jeg ret ligeglad, da jeg ikke kan se hvordan man kan føle sig så utilpas over et billede af den kvindelige krop, eller bare hud for den sags skyld. Disse billeder ligger ikke på min instagram længere, da jeg på en måde er bukket under for, hvad jeg synes, er en meget snæversynet holdning til det hele. Man skal nødig gøre sig til og vise sig frem. MEN det er et nyt år og jeg vælger, at vise mig frem på min måde. Jeg er nemlig tilfreds med min krop og det synes jeg I alle skal være, høje, lave, tynde, tykke osv. Det flotteste og mest sexede i verden er folk som er selvsikre og viser selvtillid over deres krop. Så nu vil jeg snuppe en løbetur og derefter en stor fed cola, jeg vil nemlig begynde at træne for mit sind og mit humør.

7 kommentarer

 • Vicki

  Skriver i SSO nu her (eller for noget tid siden)? Jeg skal først til foråret :O

  By the way, du har sku en smuk krop, og fedt at du har det så godt med dig selv ! Og respekt for at du viser det offentlig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stinne

   Jeg skrev SSO inden juleferien, så det er heldigvis overstået for mig. Held og lykke med den!
   Det er virkelig sødt af dig, tak skal du have 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   Hov. Opdagede jeg skal skrive SRO (Dumme bogstaver) – nok derfor min den ligger i foråret :i
   – Men mange tak! og det var da så lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • stinne

   Haha, synes også det virkede lidt funky!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg bare enig! Træning skal ikke være for det ydre, men for det indre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du altså fin og ærlig!
  Håber du har lyst til at kigge forbi mig: http://survivewithme.bloggersdelight.dk/
  Held og lykke fremover.
  Glæder mig til kigge med i det nye år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stinne

   Selvfølgelig har jeg lyst til at tjekke din blog ud og mange tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit for New Years