Min favorit jakke

I Wouldn’t mind

skaermbillede-2017-05-12-kl-10-15-59

1: Boohoo // 2: Chanel // 3: Boohoo // 4: H&M // 5: Boohoo // 6: Boohoo // 7: Boohoo

Hey girls! Lige et kig på, hvad jeg drømmer om at iføre mig denne fredag med forårsvejr og forår i luften. Jeg er blevet ret vild med trenchcoat-looket igen, og har faktisk hevet min egen frem fra garderoben igen som jeg købte for fire år siden i 1.g. Det er altså bare for fedt sådan noget, når man kan finde nogle gamle items fra gemmerne! Derudover er loafers uden hæl bare årets forårstendens og jeg er fan! Taske nummer fem er også en favorit som jeg stærkt overvejer at klikke hjem, men som I måske spottede på snappen sidste uge købte jeg intet mindre end to vintage Chanel-tasker sidste uge – såååå jeg tror lige jeg tager en slapper på taskefronten…for good… og glæder mig over mine nye “babyer”. I skal nok få dem at se SNART!

Indlægget indeholder affilliate links

skaermbillede-2016-03-04-kl-15-49-17

5 kommentarer

 • Jane

  Hej Maria, har set din studenterkjole på din insta profil og er helt vild med den, så ville egentlig bare lige høre hvor den er fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hey Jane!

   Tusind tak! Det er egentlig bare en hvid maxikjole med halterneck-look fra ASOS’ eget mærke, hvor jeg så har syet nederdelen op 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Er der mulighed for at du vil sælge kjolen🙏🙏☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Uh, måske, men det vil umiddelbart være omkring nypris da den er blevet foret med noget dyrt silke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Maria, hvad skal du have for kjolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min favorit jakke