WEDDING OUTFIT

I wouldn’t mind

skaermbillede-2017-03-27-kl-20-46-43
1: H&M // 2: Chanel // 3: Boohoo.com // 4: Boohoo.com // 5: Saint Laurent // 6: Billi Bi // 7: Simons Paint

Forleden dag, da jeg gik på strøget blev jeg sgu forelsket; jeg så denne her pige i ovenstående blazer fra H&M og den så altså bare skide sej og flot ud – i hvert fald på hende… Så jeg tog hurtig handling og købte den – så nu må vi håbe den har samme effekt på mig , haha. Jeg tænker faktisk at bruge den som en lille let forårjakke når vejret bliver til det. Jeg er specielt vild med det gråternede materiale og flæserne, som giver en feminin detalje.

Dét at blive inspireret på gaden er virkelig noget jeg har oplevet i stigende grad siden jeg flyttede til København. Jeg spotter rigtig mange seje chicks på min vej, med en gennemført stil, hvor man ville ønske man lige kunne stoppe op og fotografere det, eller få samme udtryk, haha. Det gør selvfølgelig også, at jeg er blevet en smule mere eftertænksom omkring mig stil fordi jeg har fundet ud, at der er andet end det, der måske lige findes i Jylland – (intet ondt om Jylland) men i KBH er der bare flere mennesker og mange flere butikker så det giver jo også sig selv. Jeg bliver fristet heeelllee tiden, men med to personer i en et-værelses lejlighed duer det jo ikke at man har tøj til år. Dog har jeg fundet frem til ovenstående forårsoutfit som jeg drømmer om at rende rundt i de kommende måneder.

Indlægget indeholder affiliate links

skaermbillede-2016-03-04-kl-15-49-17

   

2 kommentarer

 • C

  Jeg er ret sikker på du sagtens kan bære blazeren 🙂 Du ser elegant ud i alt du stiller dig op i!
  En anden ting som jeg har tænkt over ved dine sidste par instagram billeder. De billeder du har taget ved jøde monumentet i Berlin ville jeg virkelig genoverveje at bruge på sociale medier. Jeg ved, at de er meget populære og at alle får taget billeder der, men vi må huske på, at de står der for at mindes de 6 millioner jøder som døde under 2. verdenskrig. Jeg siger kun dette, fordi jeg selv fik øjnene op for det via. en kunstner der havde sat fokus på det. Jeg siger dette med absolut kærlighed og prøver ikke at gøre dig forkert. Kun opmærksom 🙂 Hav en rigtig dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Kære Cathrine!

   Tusind tak – det glæder mig at høre.
   Med henblik på din reminder er jeg også mere eller mindre enig – og jeg forstår din pointe omkring, at billederne ved nærmere eftertanke måske kan misforståes og det kan tolkes som værende moralsk eller etisk forkert. Det kan selvfølgelig misforståes, men min intention er selvfølgelig ikke at udvise manglende respekt for den bagvedliggende alvor. Og jeg er selvfølgelig vild med din kommentar fordi den netop skaber debat, hvor vores kultur måske kan reflektere over sig selv og øver sit moralske beredskab. Det gjorde jeg i hvert fald. Jeg har tænkt meget, hvorvidt jeg skulle have dårlig samvittighed eller føle min handling var forkert – og når alt kommer til alt så fandt jeg frem til, at det synes jeg ikke. Det er en realitet at mange turister får taget en masser billeder ved et sted som Holocaust Memorial – tilfældet er det samme på mange andre mindemonumenter i verden som f.eks. Ground Zero. Jeg tænker man også kunne anskue det således, at billederne i princippet måske netop bliver taget for at mindes og stadig indeholder en stor respekt for de mennesker, der kæmpede en kamp. Altså, at forevigelsen netop også sker med intention om at “mindes”. Men jeg og mange andre bør nok tage “de briller på” som du gør opmærksom på her og reflektere over om det måske kan signalere noget helt andet og have modsatrettet effekt. Du har i hvert fald givet stof til eftertanke hos mig – selvom jeg med mine billeder og færden på de sociale medier kun har haft et ønske om at udvise respekt.

   Tak for din feedback!

   – Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDDING OUTFIT