New Shirt

Julegave fra Gellak.dk

img_0048
img_0025img_0054img_0014
Gel neglelak kit 

Hey chicks! Så er det blevet den 4. søndag i advent og dermed tid til endnu en konkurrence. Denne søndag er vi gået sammen med webshoppen gellak.dk, som sælger alt, hvad du skal bruge for at lave dine egne gel-negle derhjemme. Derfor har I nu chancen for at vinde et gel neglelak kit – en startspakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme igang med at lave dine egne negle – og så får I selvfølgelig selv lov til at vælge, hvilke tre farver i ønsker lakken i.

Maria har fået lov til at teste produktet forud for konkurrencen – og hun er også ret hooked. Hvis man ønsker at have fine gelnegle hele tiden kan det godt gå hen og blive en ret dyr fornøjelse, men med startkittet kan du spare penge, opnå det look du kender fra almindelige gel- eller shellack behandlinger og holdbarheden siges at vare i op til tre uger! Som I kan se har hun valgt en klassisk rød farve som egner sig godt til alle de festlige lejligheder, der venter lige rundt om hjørnet. Så; efter test af kittet er det altså et godt beautytip herfra. In case fristelsen skulle være for stor kan du ovenikøbet få -15% på dit køb, hvis du indtaster koden “gellak15” ved kassen.

Alt, hvad I skal gøre for at deltage er, at like vores facebook-side HER og derefter skrive “done” i kommentarfeltet nedenfor. Vinderen får direkte besked via mail. Held & lykke!

VINDEREN ER FUDNET!

Konkurrence lavet i samarbejde med gellak.dk

Følg os på bloglovin

50 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Shirt