Goodiebox on the go

Min favorit jakke

aaaa-bbb

Jakke fra Selected

Hej piger. Det er alligevel noget tid siden, at jeg købte denne klassiske uld frakke, men jeg har aldrig været så glad for en frakke før. På trods af at jeg ejer fire forskellige frakker, så ender jeg altid med at tage denne på. Jeg er glad for dens helt enkle udtryk, som både fungerer når man lukker den, men også når man har den åben. Sådan en klassisk uld frakke går man aldrig galt i byen med!

Følg os på bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox on the go