ZARA // Nyt køb

Min neovita favorit // Emma

neovita

Jeg har som de andre piger fået lov til at teste nogle produkter fra Neovita. I kan læse mere om mærket i vores tidligere indlæg HER.
Jeg er så heldig, at jeg stort set aldrig oplever urenheder i min hud (7-9-13), men derimod har jeg en lille smule tildens til at rødme og få små blodsprængninger på mine kinder. Ikke noget andre ligger mærker til, men noget jeg selv tænker over. Vi besøgte dygtige Mathilde, som er udannet kosmetolog. Hun forklarede mig, at man typisk får disse blodsprængninger, når man kommer fra meget kulde ind i varmen. Min oplevelse med produkterne fra Neovita har været gode – Jeg er især vild med tanken om, at de ikke indeholder parafume, parabener eller konserveringsmidler. Alle produkter er i mousse-form, som I kan se på billedet. De første dage jeg brugte produkterne, slog min hud lidt ud – Ikke på den der “Jeg-har-allergi-og-ligner-et-monster-i-ansigtet”-måden, men jeg oplevede at få nogle enkelte spots. Herregud værre var det ikke, men jeg tænker, at det var fordi, jeg lige skulle have renset min hud ud. Jeg fik en creme, som går ind og mindsker blodspringningerne i mine kinder og den tager en del af rødmen. Og denne creme, som hedder Couperose Lotion, er helt sikkert min favorit!

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Neovita og Mathilde Linnebjerg 

Følg os på bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA // Nyt køb