Make it rain w. rains

MIN NEOVITA FAVORIT // NANNA

desktop75

Jeg har som de andre piger, været så heldig at få lov til at teste nogle produkter fra Neovita. Vi har før skrevet om mærket, som I kan læse om HER.

Som I nok kan se på et af billederne fra forrige indlæg, titter mine lårbasser frem. Jeg fik en behandling og en skum, som skal virke mod strækmærker, da vi var nede hos søde Mathilde Linnebjerg i Style Vision i Holstebro.  Jeg har, som en del andre, strækmærker. De befinder sig på mine lår og balder, hvilket jeg ikke altid har været så glad for. Jeg synes, det var træls førhen at gå i bikini eller vise mig i undertøj, pga. disse strækmærker. Jeg har før prøvet andre produkter mod mine strækmærker, men synes ikke helt, at det gav særlig meget resultat. Efter at have brugt denne fra Neovita, har jeg VIRKELIG set en forskel. Jeg synes de er blevet mindre hvide og generelt bare mindre, og er på en måde blevet mindre tydelige. Så meget mindre, at jeg faktisk ikke lægger mærke til dem længere.

Produktet er, ligesom de andre produkter fra Neovita, uden parfume, parabener eller konserveringsmidler. Dette gør dog ikke, at den har sådan en “medicinlugt”, da alle produkterne dufter af forskellige (LÆKRE) frugter. Desuden er alle cremerne i mousse-form, hvilket jeg synes er vildt lækkert, og slet ikke fedtet at påføre. Jeg er virkelig blevet positivt overrasket over produkterne fra Neovita, og det er ikke sidste gang, at jeg bruger dem. I kan også læse om Emmas oplevelse med en creme mod hendes blodspringninger lige HER.

 Dette indlæg er lavet i samarbejde med Neovita og Mathilde Linnebjerg 

Følg os på bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Make it rain w. rains