NEW IN // WINTER

My beauty faves

beuaty-faves

Øjenskygge: MAC // Creme: Embryolisse // Concealer: MAC // Foundation: MAC // Pensler: MAC // Mascara: Lóreal // Bronzer: MAC // Setting Pouder: Youngblood // Mandelolie: Juhldahl // Vippeserum: M2 lashes

I dag handler det lidt om mine beauty favoritter. Jeg bruger til dagligt ikke så meget makeup, fordi jeg fra naturens side er udstyret med en forholdsvis ren og nem hud (7-9-13). Men jeg kan alligevel godt lide at føle, at jeg har gjort lidt ekstra ud af mig selv. Jeg vil kort lige knytte en bemærkning til ovenstående produkter, som er mine absolutte favoritter pt.

Øjenskygge fra MAC: Jeg har brugt denne farve til mine øjenbryn de sidste fem år. Personligt synes jeg, at det giver et blødere udtryk, når man bruger en øjenskygge fremfor pensel. Og så er farven, som hedder “Charcoal brown matte” spot on til mine bryn! Faktisk bruger de andre piger den også, så farven må passe til mange.

Creme fra Embryolisse: Hvis I ikke allerede har hørt om denne creme, er den et musthave! Den er ikke blevet så hypet for ingenting. Jeg kan især godt lide at bruge den under min makeup, fordi den fugter min hud hele dagen.

Concealer, foundation og bronzer fra MAC: Jeg har de sidste mange år været stor tilhænger af MAC Cosmetics og jeg er det stadig. Jeg er kæmpe fan af Pro Longwear Concealeren, som jeg har brugt i årevis (Jeg har den i farven NW20). Deres Matchmaster foundation er en ny jeg afprøver, og den virker indtil videre god. Den er let dækkende og forholdsvis mat i sit finish. Bronzeren har jeg vist nævnt et par gange eller to her på bloggen. Den er uundværlig, da der ikke er glimmer i og det kan jeg godt lide.

Youngblood setting powder: Jeg ligger denne her efter min foundation, hvis jeg skal i byen. Så holder min makeup hele natten! (Også selvom man står på et overfyldt dansegulv og hvis ikke er den altid en sikker vinder at have med sig i tasken til et quick fix på toilettet😉 )

Face and body oil: Hvis min hud er lidt kedelig (især her om vinteren) putter jeg et par dråber olie i min natcreme. Det giver lidt ekstra glød til mit ansigt.

M2 lashes: Måske I har hørt om denne magiske (og alt for pricy) serum til øjenvipperne. Selvom jeg ikke er stolt af det, så hopper jeg altid på sådan noget. Men denne her er god nok, den virker rent faktisk. Jeg er fra naturens side født med forholdsvise korte vipper. Jeg har puttet produktet på langs vipperne inden sengetid de sidste 10 ugers tid, og jeg kan sagtens se at mine vipper er blevet betydeligt længere, tykkere og mørkere. Så det er klart en anbefaling herfra!

 

Indlægget indeholder affiliate links

skaermbillede-2016-03-04-kl-15-49-17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // WINTER