My Wish List

Når secondhand bliver til thirdhand

 photo Thirdhand_zps898adeff.jpg
Hej chicks.

Jeg blev forleden tippet om dette website og besluttede mig straks for at dele tippet videre til jer. Selv elsker jeg tanken om, at mit tøj har en historie bag og er noget, som ikke kan ses på absolut alle – selvom ingen nok kommer uden om basis t-shirts fra H&M. Som navnet ‘thirdhand’ så fint indikerer, er du den tredje, der får tøjet i hånden. Tøjet bliver købt i genbrugsbutikker og sælges videre på denne side. Og bedst af alt formår hun at finde noget nice! Jeg må i hvert fald sige, at jeg er imponoret! Alt overskud går endda til UNICEF. Så tag et kig forbi http://thirdhaand.wix.com/thirdhand 🙂

 photo Skaeligrmbillede2014-10-11kl180259_zps73df96ea.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Wish List