STRAWBERRY DAIQUIRI // opskrift

Nanna According To Stinne

 photo Censur_zps3a23857f.jpg photo nannaac_zps711eec01.jpg
Nanna er den sødeste! Hun har lavet et indlæg, der hedder “Stinne according to Nanna”, som I kan se lige HER. SÅ nu laver jeg et om hende, og det første, som jeg lige vil have på det rene, er, at JEG KØRER ALTSÅ BEDRE BIL END HENDE. bum.

Nanna skriver i hendes indlæg, at hun ødelægger min sundhed – det er meget rigtigt, da Nanna er den største “snack spiser”, jeg kender. Hun spiser alt usundt; kage, chips, kage, kage, kage og rigtig meget kage. Hun nævner, at jeg er super large med tingene, hvilket man næsten SKAL være for at være veninder med Nanna og hendes meget stærke humørsvingninger. Hun kan gå fra at græde af lykke til gråd over, at hun mener, jeg har ødelagt hendes IPhone, til at grine hysterisk.
Jeg elsker at tilbringe tid med Nanna, mest fordi hun er så lige til, så nem at snakke med, åben, følsom og man er helt igennem sig selv, når man er i hendes selvskab.
Vores favorit ting er at sætte en god “Hits for Kids” CD på, når vi ruller i Nannas dyt.

Nanna roder ligeså meget som jeg – hun har bare en bedre hukommelse og kan derved huske præcis, hvor alt hendes lort ligger. Hun bor i lille Sørvad. som er en by lidt uden for Holstebro. Dette gør, at hun er så proll, at det halve kunne være nok. Nanna synes jeg er en fighter – det er hun bestemt også, og hun er en klasse veninde at få råd fra. Som jeg har skrevet i mine MANGE fødslesdags- og julegavebreve til hende, så er jeg hendes største cheerleader, og hun kan fandme udrette noget fedt i denne verden!

Jeg synes dette er nogle hyggelige indlæg, og jeg bliver sgu faktisk lidt rørt. Det kunne være fedt, hvis Emma giver sig til at lave sådan et indlæg. Kom så Emma!

 photo FOslashLGOSPAringBLOGLOVIN_zps9655ab5f.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRAWBERRY DAIQUIRI // opskrift