ASOS faves

// New Hair Look //

 photo IMG_2193.CR2_zpsklomz2g0.jpg photo IMG_2199_zps2bvydzfo.jpgDet er faktisk ved at være ca. 2 uger siden, at jeg tog til frisøren og fik klippet noget længde af mit hår. Jeg kom i tilstanden “jeg-har-brug-for-en-forandring-NU”, som de fleste nok kender. Når den tilstand slår mig hårdt i ansigtet, plejer jeg som regel at få lavet en piercing – dog tror jeg snart, min mor synes, jeg har “samlet nok piercinger til mig”. SÅ jeg blev klippet og har nu ikke noget afblegning osv. i håret, KUN min naturlige hårfarve! elsker det.

 photo FOslashLGOSPAringBLOGLOVIN_zps9655ab5f.jpg

5 kommentarer

 • Christina

  kender godt det med, at man har lyst til at ændre noget! Synes faktisk det her hår klæder dig bedre end det andet, det rammer dit ansigt rigtig fint ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stinne

   Ja ikke? Sådan nogle perioder har man bare 🙂
   Årh tak, er også selv rigtig glad for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Det er virkelig flot til dig! Nu er jeg meget nysgerrig – hvor sidder dine piercinger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stinne

   Tak Vicki, er også rigtig glad for det!
   Jeg har haft en del (rigtig mange, haha) som er blevet taget ud igennem tiden, men ellers har jeg p.t. 6 i ørerne og selvfølgelig min septum 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   Har nemlig selv “kun” tre i ørerne, og vil gerne have flere. Så søger inspi til placering af flere :-i

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS faves