Vind et rejsegavekort på 10.000

New in – Dr. Martens

 photo kkk_zps7o33gqpz.jpg photo IMG_3003_zpsox0vzghz.jpgBukser: Tiger of Sweden (Similar) // Trøje: Second Hand (Similar) // Sko: Dr. Martens // Smykker: Jane König & Maria Black // Choker: Asos

Det er efterhånden et stykke tid siden, der har været et outfit-post på bloggen, så derfor lokkede jeg Nanna med ud i kulden for at knipse et par billeder igår.
Nå, jeg ved ikke om I kan se noget nyt? Jeg har nemlig langt om længe købt disse lækre sko fra Dr. Martens, som jeg har sukket over de sidste fire måender. De er pisse hårde at gå til og allerede efter en tur i Bilka på cirka 25 minutter, havde jeg min første vabel. Ikke destomindre er jeg blevet enig med mig selv om, at man må lide for skønheden, for hold op hvor synes jeg de er fede!

6 kommentarer

 • Mark

  Jeg har hørt at man kan varme hælen op med en hårtørrer, og så gå dem til med tykke strømper – jeg har dog ikke selv prøvet det, selvom mine hæle ligner noget der er løgn efter de sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emma

   Tak for rådet, det er værd at prøve 🙂 For de gør dælme ondt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  De gør så forbandet ondt!! Kan ligeså godt sige, at jeg går stadig med vabelplaster her et år efter, men fortryder stadig ikke købet, fordi de er SÅ smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emma

   Haha åh nej, jeg kan mærke, at jeg venter mig nogle ømme fødder 😛 Men præcis, jeg er så enig! Skidt pyt, for de er SÅ smukke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan faktisk købe sådan en lille ruskinds-dims, som ikke fylder meget. Den er blød og kan nemt klistres fast i skoene, og så får du ikke ondt længere. Du skal bare sætte den det sted som irriterer! 🙂

  Fedt outfit! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et rejsegavekort på 10.000