My beauty faves

New in: Pilgrim

Pilgrim Øreringe

Øreringe: Pilgrim (179 ,- )

I går var jeg på en lille shoppetur, som egentlig hovedsageligt fandt sted, fordi jeg skulle købe julegaver (yes, jeg er tidligt ude i år). Jeg fik brugt en del penge, og købte nogle fantastiske gaver, som jeg virkelig glæder mig til at give. Jeg har bare ét problem. Når jeg køber gaver, kan jeg ikke lade være med at købe en gave til mig selv. Det er da også meget fair, right? Jeg endte så ud med disse overskønne øreringe fra Pilgrim, som jeg virkelige bare måtte have med hjem, uanset pris. Jeg blev glædeligt overrasket, da prisen for disse skønheder, var sølle 179 kr. Sikke en god fredag jeg havde mig!

Følg os på bloglovin

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

My beauty faves