Sunday

New in – Pearl earrings

 photo 20140517-163158-kopi_zps972f5083.jpg 
Okay, jeg kan desværre ikke brillere med et par perleøreringe fra Jane König her, men imens jeg sparer op, skal I ikke snydes for mit alternativ til de liiiidt mere pricey fra Jane König eller Dior. Jeg fandt disse på eBay for et par uger siden til en tier (det jo for sindssygt!), så det var ingen skam, hvis de var grimme, men jeg synes egentlig de er super cool! Og hey, de kan købes lige her!

Nu vil jeg smutte og gøre mig klar til i aften, som I kan se på billederne er jeg netop hoppet ud af badet. Min lørdag skal tilbringes i selskab med en masse skønne venner og en lille fest. Go’ weekend!

6 kommentarer

 • Charlotte

  Super flotte og til kun en flad 10’er, what’s not to like. Jeg er i hvert fald fan, og skal helt sikkert have klikket et par hjem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Lige præcis – Du vil hvertfald ikke blive skuffet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Wow de er virkelig flotte! Hvor lang tid gik der før du fik dem ? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Må jeg spørge dig om hvordan du fandt dem på eBay? Jeg søger nemlig nogle lignende bare med en lidt mindre perle som også er en ”efterligning” af Jane Kønig, som jeg ved de har på eBay, men de er nærmest umulige at finde frem til. Søgte du på noget i søgefeltet eller hvordan fandt du frem til de meget fine øreringe?
  Hilsen en total rookie på eBay 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg søgte bare på “double pearl earring” og så kom der en masse frem 🙂 Håber du finder, hvad du søger!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday