New years eve outfit

New years eve outfit

 

Processed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with b5 presetProcessed with VSCOcam with b5 presetI går var det nytårsaften. Jeg startede aftenen med at spise lækkert mad med mine forældre, derefter tog jeg ud til nogle veninder, hvor vi sprang ind i det nye år og hyggede. Alt i alt en dejlig aften. Nu tror jeg, at jeg vil smutte i seng. Man bliver træt af alle de festligheder. Dagen i dag har mest af alt stået på Burger King og så, ja, søvn.
Jeg var iført kjole fra Amarican Vintage, Hye Boots fra Won Hundred, clutch fra Wood Wood og ringe fra Jane Kønig. Neglene havde jeg pyntet med en sort neglelak fra kiko, overført med en top coat fra deborah lippman, som gør neglene matte.
Jeg håber I alle havde en dejlig aften, og kom godt ind i det nye år!

 

Skriv en kommentar

 • Line

  Ærgerligt, at billederne er så mørke… man kan slet ikke se ordentligt hvad du har på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej Line. Ja, det giver jeg dig ret i! Jeg havde desværre ikke andet end min iPhone til at tage billederne med.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New years eve outfit