I WANT TO WEAR: WINTER UNIFORM

Next up: PARIS

desktop15
desktop16
Sourche: TUMBLR

Hvis der er noget jeg virkelig er fan af så er det at sidde på Tumblr og bare kigge – kigge på alle de smukke billeder og blive inspireret. Jeg finder det faktisk helt afslappende! Lige nu reblogger jeg rigtig mange billeder af eksotiske steder, strand og palmer – og det giver jo lidt sig selv – det er SÅ fristende her i den danske kulde. Men som det måske afspejles lidt af ovenstående moodboard går min næste rejse faktisk til intet mindre end smukke Paris. Jeg smutter derned et par dage i december for at slappe af, opleve julestemningen i byen og ikke mindst juleshoppe. Så, som I kan se er jeg ret inspireret af pariser chicks og franske fornemmelser. Jeg har været der én gang før, men det er efterhånden et par år siden og nu, hvor jeg ikke skal afsted med min familie er der jo frit valg på alle hylder ifht hvad man gerne vil se eller, hvor man vil spise – så smid endelig en kommentar, hvis der er et eller andet I kan anbefale! Indtil videre tænker jeg i hvert fald at jeg er nødt til at opleve skøjtebanen som ligger oppe i Eiffeltårnet, nyde en macaron fra det franske luksusbageri Lauduree og se den meget hypede jule udsmykning i Galleries Lafayette.

Btw. så kan I tjekke mit lille tumblr univers på min blog lige HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT TO WEAR: WINTER UNIFORM