Copenhagen Fashion Week

Outfit – Copenhagen Fashion Week

 photo Outfit-CopenhagenFashionWeek_zps81cab631.jpg photo Outfit-CopenhagenFashionWeek1_zpse5b813ca.jpg

T-shirt: Hjemmelavet // Bukser: Cheap Monday (second skin) // Sko: buffalo // Smykker: Maria Black og Jane König

Lige nogle billeder af mit outfit fra torsdag aften til Asger Juel Larsen showet. Det var en vildt fed aften, med en masse indtryk. Det var i det hele taget nogle perfekte dage med pigerne! Vi hyggede os som aldrig før!
T-shirten jeg bærer på billederne er hjemmelavet og syet til selve arrangementet. Jeg var meget i tvivl om den, og det var lidt af et sats fra min side af, men endte op med at have den på alligevel – og med lidt tape langs kavalergangen, er man heller ikke nervøs for, at den “flyver” nogen steder. haha!

Nu er jeg hjemme i provinsen og nyder stilheden. Har lige spist frokost med Nanna, Maria, Emma og en kollega, som imorgen flytter til KBH. Ham kommer vi til at savne meget! Nu vil jeg smutte ind og rydde op, for da jeg kom hjem fra KBH smed jeg alle mine ting ud af min taske og det er ligesom ikke kommet længere… Jeg kan ikke gå på mit værelse..

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week