Ganni - Kimberly suede flats

Photo dairy from Rome

Desktop7
Desktop8
Skærmbillede 2016-08-22 kl. 20.16.42

Sommeren er efterhånden ved at være slut og hverdagen igang igen. Dog tænkte jeg lige, at jeg ville dele lidt billeder fra min ferie i Rom nu her. Vi tilbragte 5 dage i den italienske hovedstad og jeg har faktisk aldrig været der før. Det var jo en storby-ferie så der var en masse “places to see” på programmet – I ved, alle dem man skal se. Vi var bl.a. en stor guidet tour i Vertikanet, hvilket var en ganske positiv oplevelse. Jeg var måske lidt skeptisk i starten og tænkte det vel var fint bare at opleve stedet udefra, men jeg er virkelig glad for jeg fik den fulde oplevelse. Det var det hele værd at komme rundt over det hele og opleve stemningen og det smukke sted som Peterskirken nu engang er. Ydermere var vi også ude at se den spanske trappe, hvor man også finder en masse eksklusive high-end butikker. Rom byder også på rigtig mange smukke fontæner over det hele; jeg elsker simpelthen bare fontæner, haha. De er smukke og ganske imponerende i sin arkitektur. Jeg var især vild med Trevi-fontænen (og selvfølgelig ikke den eneste – området var spækket med turister), her vendte vi gentagende gange tilbage for at sidde lidt og få en pause i varmen. Det skal lige siges at temperaturen stod på 40 grader de fleste dage vi var i Rom, så det var næsten ikke sjovt til sidst, nærmere uudholdeligt. De sidste dage cravede jeg bare en kold pool… Det var bare ikke at finde nogen steder. Dog havde vores hotel en tagterrasse med en koldvandsbruser samt slange så min søster og jeg sluttede de fleste dage med en god kombi af kolde bade og sol på toppen af hotellet, nu, hvor vi ikke kunne få en pool, haha. Så her lærte vi altså, at vi ikke tager en storbyferie til Rom sommerferien igen. Det var dog en helt fantastisk by, som bød på fantastisk historie, arkitektur, og selvfølgelig italiensk gastronomi at it’s best!!

Følg os på bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni - Kimberly suede flats