Goodiebox love part 2

Rejseplaner for de næste tre måneder

desktop35
Som fast læser ved du måske, at både Emma, Nanna, Stinne & jeg har sabbatår lige nu.. Hvad man laver i sit sabbatår er jo et vidt begreb og ganske enkelt fuldstændig individuelt og forskelligt. Det er jo netop, hvad de her “fjumreår” er til for; at komme ud i verden  (rigtig kliché sagt) og blive klogere på sig selv og så videre… For mit vedkommende handler det i hvert fald om at prøve mig selv lidt af uden for de vante rammer, der prægede gymnasiet og folkeskoletiden. Dermed ikke sagt, at denne tid ikke også var udfordrende – for det var den bestemt, men det er også min overbevisning, at vi har brug for at tilegne os nogle andre erfaringer udenfor skolen som institution. For mit vedkommende søger jeg ihærdigt svar på de helt store spørgsmål; “hvad skal jeg være?” “Hvilken uddannelse skal jeg søge ind på?”,  “Hvordan finder jeg svar på det?” – Det ved jeg desværre ikke, men jeg håber, at uvisheden kan løses med lidt tid, eller om ikke andet at tiden kan gøre, at jeg føler mig så klar som jeg nu kan når jeg i 2018 forventeligt har fået mere klarhed og skal tilbage på skolebænken. Det er også noget jeg ser frem til! Indtil videre har mit sabbatår primært bestået i arbejde af forskellig art – både med henblik på at tjene penge, men også for at prøve at have en rytme, hvor der ikke er noget, der hedder lektier når du har fri. Derover leder jeg nok også lidt desperat efter at finde egne kompetencer: “Hvad fanden er MAria egentlig god til?, “Og, hvad kan hun byde ind med??”. Èn af de ting jeg selvfølgelig også har besluttet at afsætte tid og ressourcer til i de her år er at rejse – her taler jeg både om længere og kortere rejser, men mest af alt bare nyde, at jeg kan finde frihed og tid til at tage afsted til nogle af de destinationer, der på min liste (den er dog MEGA lang, for ikke at sige, at det kort og godt bare er hele verden, haha) MEN nu til dét indlægget egentlig skulle handle om; mine upcomig rejseplaner for 2017….Indtil videre….Året er jo næsten kun lige begyndt!? Nontheless er den danske vinter (intet nyt under solen dér) bare lang, kold og grå – så jeg holder mig kørende ved at tænke på disse fire rejser lige nu:

BERLIN – MARTS
Om få uger venter der en lille getaway til Berlin som jeg fik i fødselsdagsgave. Det bliver en storbyferie kombineret med spa . Alle kan vel godt lide en lille tur i spa – enten som en god start eller afslutning på dagen. På min skiferie i Østrig for nyligt blev jeg flittig stamgæst i hotellets spafaciliteter. HVER dag når skistøvlerne var smidt var jeg den første til at hoppe i bolblebad og sauna og dukkede først op halvt opløst liiiige før aftendsmaden blev serveret. Så; nu er det tid til et lidt ekstraodrinært spa og fitness ophold i Berlin kombineret med seværdigheder, shopping og god mad i den tyske hovedstad! Jeg glæder mig rigtig meget til at indvi min fødselsdagsgave!

AMSTERDAM – APRIL
Min mor har inviteret mig en tur med til Amsterdam i starten af April. Jeg har aldrig besøgt byen før – så jeg har selvfølgelig spurgt Stinne efter lidt insider tips som hun også har delt med jer i en mini-guide lige HER. Jeg tænker i hvert fald jeg skal nyde en frokost på The Seafood Bar – det ser så lækkert ud! Derudover skal vi helt sikkert også ud og sejle, hygge med min søster og bruge de penge som ikke blev brugt på shopping i Berlin!

THAILAND – APRIL
Dette er den “største” rejse af dem alle, trods den først lige blevet booket helt spontant nu her…Så jeg når kun liiige at få benene på jorden og lande fra Amsterdam. Hvis alt går vel starter jeg også på et nyt job i april (mere om det senere), men jeg tænkte, at fridagene i påskeferien skulle udnyttes. Det startede med et forslag om en kort tur til London, men pludseligt endte vi (min rejsemakker og jeg) med at søge på biletter til Thailand /Phuket … og et par timer efter var de så i hus! Vi skal være afsted i fjorten dage, hvor vi skal bo tre forskellige steder. Den første del af turen skal vi bo i en by, der hedder Rawai, hvorefter vi sejler ud til øen Phi Phi Don og bor i bungalows. De sidste dage af turen står stadig åbent, så, hvis I kender til et helt fantastisk område eller hotel på Phuket  må I endelig give heads up! Ham jeg skal afsted med er også vild med ideén om at leje en scooter og suse rundt på den dernede – det skal nok blive en fest, men i betragtning af den thailandske trafik tænker jeg at jeg vil nyde “riden” bagpå! Jeg har været på Phuket én gang før – dette var dog i regntiden – så jeg glæder mig især til at opleve det udenfor regntid og ikke mindst bare slappe af med den obligatoriske coconut-drink i hånden og thaimassage!

SPANIEN – MAJ
JEg har længe fablet om Benidorm og haft et ønske om, at opleve den spanske ferieby. Hvorvidt der er noget om snakken kommer jeg til at finde ud af eftersom det er den sidste destination på min liste for nu. Jeg vil bl.a. gerne opleve Balcón del Mediterráneo, som skulle være en ret flot oplevelse sammen med den gamle bydel i området. Hotellet som vi har booket er kendt for at være europas højeste hotel – så det bliver også spændende! Derudover tænker jeg turen bliver lidt ligesom denne tur til Malaga under min læseferie sidste år, hvor vi lejede en bil og lavede en lille roadtrip ud af det (besøgte forskellige strande, spisesteder etc.) Spanien skuffer aldrig!

Det var vist det for nu… Men mon ikke der er more to come. Pt. har jeg i hvert fald en interessant gruppechat på Facebook med pigerne her fra bloggen og nogle fælles veninder om en rejse til sommer – det håber jeg VIRKELIG vi kan få stablet på benene, for det kunne blive SÅ sjovt! I 2.g var jeg i Tyrkiet med otte veninder fra gymnasiet og det var en af mine sjoveste ferier til dato. Det er for fedt når man er en større gruppe og alle kan få det tilpasset med hinandens “skemaer”, for det kan godt være lidt af et puslespil. Jeg krydser fingre!

Har I nogle cool ferieplaner i vente?

Følg os på bloglovin

2 kommentarer

 • Rikke

  Lille bonusinfo – tyskerne går nøgne i spa blandet mænd og damer, og mine erfaringer er, at de også gør det på luksus hotel i Berlin 💁🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hahah, ja har jeg faktisk også erfaret mig. Det er ret epic!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox love part 2