Room tour

Room tour part 2

Room Tour part 2Room Tour part 2På ovenstående billeder ser i små glimt af mit værelse. Jeg er ret minimalistisk i min stil angående indretning af mit værelse, kun af den simple grund, at jeg hader rod. I hvert fald mit eget rod. Jeg er et ordenmenneske med stort O, og det kommer desværre ikke fra fremmede. Jeg kan bedst slappe af, når jeg ved, at jeg har styr på mine ting, og når jeg ved, at mit tøj hænger på bøjler og ikke ligger spredt rundt i de forskellige verdenshjørner.

2 kommentarer

  • Nanna

    dit værelse er super flot! elsker den måde at det er indrettet – pænt og enkelt! super fedt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Mange tak, det er jeg smadder glad for, at du synes Nanna! Jeg er nemlig også selv mest til det helt enkelte. Så er chancen for rod mindre 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room tour