Amsterdam guide

Skiferie i Østrig

desktop31
desktop32
Jeg nåede vist aldrig at snakke om det her på bloggen, men som I kan se på ovenstående billeder har jeg netop været på skiferie i Østrig. Jeg kom hjem igår – så jeg er stadig lidt bombet ovenpå 17 lange timer i en bus.. Udover dét var det altså en ganske fantastisk tur – bedre en jeg havde regnet med faktisk! Jeg havde nok glemt, hvor skønt det også er at holde ferie på ski. Det er faktisk fire år siden jeg sidst har været på skiferie eftersom jeg måtte blive hjemme under min gymnasietid for at undgå det fravær, der fulgte med.. Så; i år, hvor jeg har sabbatår tænkte jeg, at det skulle jeg ikke gå glip af – så jeg tog afsted med min far og 50 andre skiglade venner fra Holstebro Skiklub. Dét at være 50 afsted var så fedt fordi, at man virkelig kunne finde nogle at køre med som passede godt niveaumæssigt. Jeg er f.eks. lidt hurtigere på ski end min far – så jeg nød af t kunne køre i en gruppe med syv andre, som passede til mig! Når dagen ellers var omme på ski nød jeg godt af hotellets sauna og spa-område indtil vi samles til middag med hele slænget.

Er der nogle af jer, der kan se frem til en skiferie i den kommende tid?? Jeg kunne tage afsted imorgen igen, hvis det skulle være, men sådan er det vel altid når man vender hjem fra en vellykket ferie! Jeg glæder mig i hvert fald allerede til, at jeg igen får mulighed for at suse ned af pisterne i Østrigs smukke omgivelser! Det primære område, hvor vi stod på ski hed “Kaltenbach”. Dog tog vi også en heldagstur til “Zell”, som byder på nogle helt fantastiske løjper – både blå som sorte. Det er det bedste skiområde jeg har besøgt so far!!

skaermbillede-2016-03-04-kl-15-49-17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amsterdam guide