Vi Tester Selvsiddende BH

Sneak Peak: Outfit For Saturday

 photo iii_zpsbe58063f.jpg
 photo Desktop54_zpscdbe3330.jpg

Bukser: River Island // Top: Asos  // Sko: Won hundred (similar) // Clutch: Wood Wood (similar) // Neglelak: O.P.I // Smykker: Jane Kønig, secondhand. 

Hey girls. Er jeg den eneste, der bare elsker Marias nålestribede bukser fra H&M? Hvis ikke I har set dem, så tjek dem ud HER. Desværre var der ikke flere på H&M’s hjemmeside, men heldig som jeg er, havde Maria linket til et par mega fede nålestribede fra River Island. Jeg klikkede dem hjem med det samme, da jeg på lørdag skal til julefrokost med arbejdet og manglede noget nice dertil. Jeg har så kigget skabet igennem og fundet frem til dette outfit. Da toppen er lidt åben i siden og har et specielt snit, låner jeg Stinnes lækre selvsiddende BH. Husk at I har mulighed for at vinde en selvvalgt bh. Se mere HER. Og bare rolig. I bliver ikke snydt! I skal nok få outfittet ‘in action’. Nu vil jeg putte mig under dynen, da jeg er syg (Øv bøv). Lad os håbe, jeg bliver rask til lørdag!

Dette indlæg indeholder affiliate links 

 photo 10720987_10204267446039466_178987233_n_zpsbaef004e.jpg

4 kommentarer

 • C

  Det ser fandme lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Må man spørge, hvilken størrelse du har købt bukserne i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanna

   Ja selvfølgelig! Jeg bruger normalt 38 i bukser, så tog egentlig bare det. (Det vil sige en UK 10). Jeg vil derfor sige, at de er meget normale i størrelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi Tester Selvsiddende BH