Carhartt // use it for going out

Spring is in the air

desktop67 desktop68

Shirt: SAND Copenhagen (similar)// Trenchcoat: TOPSHOP (similar) // Jeans: Levis (similar) // Bag: BOYY (similar) // Shoes: H&M (similar) // Shades: Gucci (similar)

Et outfit fra weekenden, hvor jeg for første gang hev min trenchcoat ud af skabet efter et absurd langt vinterhi… kan vi lige tale om, hvor tiltrængt det er med lidt bedre vejr – ligesom det var i søndags? Så selvfølgelig skulle bare ankler og solbriller luftes. Weekenden gik med en åben balletprøve i det kongelige teater på forestillingen “Spar Dame”, hvilket jeg synes var et super fedt arrangement at opleve… Efterfølgende sluttede jeg min lørdag aften af på Bistro Central her i København – et rigtig skønt sted, der ligger op til middag a’la family style.. Jeg trængte til at prøve lidt andet end PS Bar & Grill, som fortsat er et af mine foretrukne spisesteder her i København, men Bistro var et super godt alternativ, hvor de også tilbyder et spændende menukort! Søndag mødtes jeg med mine veninder til Tradono marked, hvor jeg faktisk købte de slangeskindsprintede sling-backs jeg har på med ovenstående outfit.. Jeg skulle jo lige teste om det var et godt køb…

Nu er weekenden jo næsten op over os igen.. Lad os krydse fingre for endnu mere sol!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carhartt // use it for going out