3 serier du SKAL se

Stine Goya x h2o & Mads Nørgaard

 photo Stine-goya-h20_zps9d742db4.jpg

 photo h20_zps898fc6cb.jpg

 photo sinte-goya-h20_zps06f011f1.jpg

Bukser: Monki // T-shirt: COS // Sandaler: Stine Goya x H2O // Bøllehat: Mads Nørgaard

Jeg er nu hjemme efter en dejlig uge i København. Tiden er blevet brugt på utallige café-besøg, gensyn med min familie og lidt shopping. Jeg købte bl.a en sommerlig hat,  som de netop var ved at pakke ud, da jeg kom. Den er fra Mads Nørgaard og egentlig ret cool. Udover det havde jeg også den store pengepung fremme, da jeg besøgte MAC butikken… Det vil jeg vise jer senere på ugen! Btw. Så har jeg langt om længe fået mine Stine Goya sandaler, men det var helt sikkert ventetiden værd! (Du kan også se Maria rocke dem HER!)

3 kommentarer

 • Super lækkert outfit! Jeg modtog også mine sandaler, og jeg er ovenud lykkelig for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Tak skal du have! Jeg kunne ikke være mere enig, de er SÅ lækre!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvilken butik købte du hatten i? og ved du om man kan købe den et sted online? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 serier du SKAL se