Julegave fra Neovita

STINNES TIPS // MAYONNAISE?

mayo-i-haaretSå er det tid til “Stinnes Tips“!

Disse indlæg bliver et månedligt tilbagevendende fænomen og i hvert indlæg vil jeg bringe et lille beauty-tip fra mig til jer.

Jeg påstår ikke at disse er ting jeg selv har fundet på, men det er ting jeg har gjort igennem længere tid og virkelig altid har elsket. Lidt DIY i sit liv tager man ikke skade af, og bedst af alt er mine tips også SU-venlige.  Jeg håber I vil tage godt imod mine små (lidt skøre) tips til selvpleje.

—————————————————————————————————————–

Ja! Mayonnaise i håret, i know.. Det lyder mærkeligt og det er det også, men det er altså lige præcis det jeg gør til for at holde mit hår blødt. Jeg gør det en gang hver anden uge inden at jeg går i bad. Når man lige er kommet over det faktum, at mayonnaisen (ikke “den sunde”, men den tykke med allermest fedt i) altså skal i håret, så er det faktisk ikke så slemt.

  1. Du starter med at påføre det i hovedbunden på tørt hår (inden du skal i bad) og bevæger dig så ned til spidserne.
  2. Efter det, så giv din hovedbund en lille massage, så det rigtig kan komme ind i håret.

Mayonnaise indeholder olie, æg og eddike såvel som proteiner, som vil gøre dit hår stærkt og utroligt skinnende!

Helt seriøst – prøv det en gang og efterlad en kommentar her til indlægget. Jeg ved I kommer til at kunne mærke en kæmpe forskel forskel.

Følg os på bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave fra Neovita