BERLIN TRIP

STINNES TIPS // RISMEL OG MÆLK?

rismel-og-maelk

Ja, det lyder måske en anelse mærkeligt, men det er nu den bedste ansigtsmaske, jeg kender til. Den efterlader huden SÅ blød, og ens make up sidder meget bedre på huden, efter at man har haft denne på om aftenen. Jeg har denne maske på, når jeg har lyst/tid. Vil egentlig mene, at du kan bruge den hver dag, hvis det skulle være det, haha.

God weekend!

2 kommentarer

 • Maria

  Hvor meget mælk og rismel bruger du til en ansigtsmaske? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinne

   Hey Maria! Jeg har ikke et bestemt mål på det, men jeg hælder først rismel op i skålen og så hælder jeg lidt mælk i indtil at det ser ud som på billedet! Det skal gerne være sådan lidt “sticky” haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BERLIN TRIP