Skiferie i Østrig

Tøj der ikke klæder mig

hbo-knows-nothing-of-these-rumors-that-sex-and-the-city-is-returning-to-tv-jpg

Sådan kigger folk 100% på mig, hvis jeg ifører mig noget a la dette:

Stramme og lange kjoler:
I kender dem. De der maxikjoler som er stramme over alt. I og med, at jeg har bredde hofter, ser det ikke spor flaterende ud. Jeg tror altid, at jeg kan se ud som Kim Kardashian i det, men nej. Jeg ligner bare en forstørret pære. Og ikke på den gode måde….

Stinnes tøj:

Sådan set alt tøj der sidder brand godt på Stinne, fordi jeg altid tror, at jeg sagtens kan gå i den samme slags tøj som hende, meeeeeen nej. Jeg husker svagt en meget flot kort kjole, som Stinnes mor engang lavede til hende. Den var jeg overbevist om, at jeg sagtens kunne være i, men jeg endte med at ligne en bukseløs prostitueret, da kjolen kun lige nåede til halvdelen af min balle. Not pretty.

Croptops
Der var en gang, hvor jeg overbeviste mig selv om, at jeg sagtens kunne “pull it off”- men seriøst, min mave har ikke været flad nok, til at iføre mig sådan en sag, siden jeg var 12. Jeg ligner bare en gravid kvinde, som stadig tror hun kan passe tøjet fra før graviditeten.

Hvide bukser
Jeg ved ikke helt, om det er noget min søster har bildt mig ind, fordi hun gerne ville have mine hvide denim bukser. Hun overbeviste mig hvertfald, og har nu fået bukserne. Jeg lånte også en gang et par helt TIGHT hvide bukser af en veninde, og lad os bare sige det sådan her: Det skulle jeg ikke have gjort.

Følg os på bloglovin

2 kommentarer

 • Jeg tror ikke croptops klæder nogle. Jeg synes det ser så sært ud – uanset krop og øvrige stil 😀 Ligesom rullekrave, nøj, det synes jeg ikke klæder nogensomhelst 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Det klæder seriøst Stinne! No shit, alt klæder hende hahahah
   // Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiferie i Østrig