Wishlist #20

Trip to Malaga

Desktop7

Desktop9

Desktop8

Sidste uge rev jeg stikket ud og tog en spontan tur til Spanien efter en veloverstået AT-eksamen. Nogen vil måske mene, at det var et lidt letsindigt move taget i betragtning af, at jeg jo stadig har læseferie og faktisk bliver student lige om lidt. Med ni dage til næste eksamen tænkte jeg, at jeg ville udnytte det istedet for at sløse rundt herhjemme – let’s be honest – man læser jo ikke op i ni dage (Det havde jeg i hvert fald ikke tænkt mig). Ikke desto mindre var det en ganske vellykket tur; jeg smed alle tanker om karakterer, eksaminer osv. ud af hovedet for en stund og nød solen i Malaga. Udover at slappe af ved vandet lejede vi også en bil for en dag og tog på roadtrip. Vi besøgte bl.a. havnen i Marbella; Puerto Banus, Bjergbyen Mijas, Balcon de Europa i Nerja og sluttede af med lækkert mad i Malaga centrum. Klokken var næsten 00 da vi fik serveret, så dagen blev udnyttet til det sidste. Hvis I kommer til Malaga vil jeg anbefale alle steder, hvis man har brug for at se på lidt andet end en solseng. Jeg har ikke været på solkysten (Costa del Sol), men jeg må sige, at jeg blev positivt imponeret og jeg tager gerne tilbage igen! – det var egentlig bare et super lækkert sted!

Håber I nyder jeres weekend! Pt. tripper jeg bare efter at blive student!

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 15.49.17

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist #20