Hvad finder man i Marias kamerarulle?

Ugen der gik

 photo ugen der gik_zpss20srqju.jpg photo ugen der gik1_zps47rdjvhy.jpg photo ugen der gik2_zpsy2bvtgjw.jpgEt væld af billeder fra min Iphone fra sidste uge af. Ugen bestod af en tur til Skagen, sene aftner og en fest om lørdagen, hvor mine “gamle” veninder var hjemme ved mig. Det var så lækkert at se dem igen og føle at holdet var samlet. Igår var jeg i Køge og så på bil og nu er drømme bilen inden for rækkevide og jeg skal tilbage til Køge igen og hente den (jeg glæder mig som et lille barn!). Imorgen kommer min (meget savnet) veninde til Holstebro, det bliver en fest.

Følger I med på vores snapchat “anothermeblog”. Hvis ikke, så skyyyynd jer at gøre det, for forleden havde jeg en “snap-battle” med Nanna og Emma og hvad de ikke ved er, at den kommer til at fortsætte. så bare kom an.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad finder man i Marias kamerarulle?