Galla Inspiration

UPDATE // Jeffree Star Cosmetics

IMG_0237Opdateret for nylig2Ja, vi kan nok hurtigt blive enige om, at denne læbestift ikke er en man render rundt med til hverdag eller kommer til at opbruge på 3 måneder. Dog har jeg intet fortrudt og venter bare på at pengene passer, så jeg kan købe nogle af de andre farver! Hvis I følger mig på min personlige Instagram (stinnetovborg), så har I sikkert spottet læbestiften (dog er den lidt mørkere på mit insta billede, pga filteret). Som I kan se på billedet dufter læbestiften vildt lækkert. Den er blød, nem at påføre og gør alt hvad den lover.

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 15.49.17

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla Inspiration