Pizza date

Vintage og farver

 photo Kagensdag-001_zps954e7581.jpg
 photo Kagensdag_zpsc5d66e93.jpg
 photo Kagensdag1_zps8ed92f6f.jpgHer er lidt billeder fra min farverige fredag, hvor min søster og jeg, havde hørt at det var ‘kagens dag’ på Knudsens i Holstebro. Det er et vildt fedt arrangement synes jeg, da jeg har en stor kærlighed til kage. For sølle 50 kr kunne vi spise ALT det kage vi ville. puha der var meget!

Efter vores mega smovsegilde kørte vi et smut til Herning. En veninde fortalte mig om en vildt lækker vintage butik i Herning, som jeg bare måtte tjekke ud. Den hedder Magpie Lane (Skolegade 5). Det er meget anderledes end, hvad jeg ellers ville vælge, men hold da op hvor var det lækkert! Selvom jeg totalt har dedikeret mit liv til sort, var jeg stadig vild med stilen der inde. Der var specielt mange lange fine kjoler, og jeg havde allerede fundet 5 kjoler, jeg skal have på til galla om to et halvt år. (haha) Min søster kom også hjem med prinsesse kjolen nr. 1. Helt sikkert et et besøg værd!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pizza date