NYE 2016 // OUTFIT

Wishes for a future home

skaermbillede-2016-12-25-kl-13-16-01

1: Zone // 2: Normann Cph // 3: Alfi // 4: Royal Copenhagen // 5: Södahl // 6: String Pocket // 7: Arhøj // 8: Carl Hansen

Jeg er så småt begyndt at tænke på, hvad jeg godt kunne tænke mig i mit fremtidige hjem. Jeg ved selvfølgelig godt, at jeg ikke kommer til at bo alene i en 2-værelses i KBH, med alt det space jeg kunne tænke mig, dog kan jeg ikke lade være med at drømme om det. Jeg har altid beundret min mormors Carl Hansen stole, og har længe drømt om, at have 4 stk. omkring mit fremtidige spisebord. De er dog en dyr fornøjelse, så dette er noget jeg fortsat må drømme mig til. Mit næsten køb indenfor interiør er nok rullebordet fra Normann Cph, som jeg længe har drømt om, og som jeg virkelig ikke kan leve uden.
Jeg har desuden også fået en del køkkenting af mine forældre i julegave. Sådan nogle gaver bliver jeg aldrig træt af, da det jo er ting, jeg helt sikkert får brug for, når jeg flytter hjemmefra.

Dette indlæg indeholder affiliate links 

Følg os på bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE 2016 // OUTFIT