Gratis drinks til jer!

WISHES FOR CHRISTMAS

skaermbillede-2016-11-30-kl-22-41-36

1: Envii // 2: Normann Copehagen // 3: Dress Scandinavian – Pernille Teisbæk // 4: Narciso Rodriguez // 5: Jane Kønig // 6: By Popp // 7: Jane Kønig // 8: Arhøj // 9: Papmaché reglen – Hella Joof // 10: New Balance.

Dette indlæg har været enormt svært for mig at lave. Jeg har virkelig haft svært ved at støve nogle ønsker op i år (ja, jeg lyder mega røv forkælet, men det er jeg altså ikke) Jeg har derfor valgt ønsker, som jeg mener, jeg mangler, til når jeg en gang skal flytte hjemmefra, noget nyt læsestof, smykker til kommende festligheder, praktiske og sorte sko og en ny duft, som jeg ALTID har været vild med, men aldrig investeret i. Derudover er jeg blevet helt vild med vaserne og blyantsholderne fra Arhøj. Jeg synes virkelig de er fine og giver nogle friske farver til mit ellers hvide værelse. Nu når jeg flytter til KBH (forhåbentlig), synes jeg, plakaten fra By Popp ville være en perfekt gave til et kommende værelse. Jeg kommer oprindeligt fra Sørvad, og har boet her hele mit liv, i det samme hus og jeg har virkelig elsket at bo i en lille by. Derfor betyder denne by meget for mig, og jeg vil rigtig gerne have noget med mig, som minder mig om Sørvad. Derfor er plakaten fra By Popp mega oplagt.
Er jeg den eneste, som har haft monster svært ved at finde nogle ønsker i år?

Dette indlæg indeholder affiliate links

Følg os på bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis drinks til jer!