Vans Slip-On

I wouldn’t mind

 photo Skaeligrmbillede-2014-07-17-kl-012213_zps7e493cde.png

1:Weekday // 2:Wood Wood // 3:Jane König x Vilde Kaniner // 4: Jane König // 5: Nike // 6:Essie (Forever Yummy) // 7:Make Up Store// 8:ÂWeekday// 9: Nike (SB)

Hey peeps! Jeg sidder jeg lige nu på Mallorca, hvor jeg ser frem til, at holde ferie. Men I skal da ikke snydes for et lille kig på, hvad der gerne måtte have været med i kufferten. Et lækkert outfit og selvfølgelig en bøllehat fra Wood Wood, man er vel blogger!? Selvom jeg nok foretrækker en bøllehat i sort fra Nike, men den var ikke at finde på Polyvore, så jeg måtte “nøjes” – men, det kunne nu være cool, med nike sneakers, strømper og bøllehat, right?

Jeg vil smutte igen, vi ses! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vans Slip-On